Ayurvedische consulten

Ayurvedisch behandelconsult
Ayurvedisch behandelconsult

Ayurvedisch Behandelconsult

Ben je nieuwsgierig naar wat Ayurveda voor jou kan doen, voel je je uit balans of ervaar je klachten, dan is een consult een goed begin. Tijdens dit gesprek stel ik je uitgebreid vragen over hoe je je gezondheid ervaart, over je eet en leefgewoonten, ook voel ik je pols- en bekijk ik je tong.

Naar aanleiding van het consult stel ik een advies samen. Je kunt dan denken aan advies over voeding, leefstijl, het gebruik van kruiden en eventueel ademhalingsoefeningen, yoga of sporten. Dit advies ontvang je binnen een week per email.

Soms is het goed om behandelingen als poeder- of oliemassages te ondergaan. Dit zal dan ook in het advies meegenomen worden.

Veranderingen aanbrengen in je eet en leefpatroon is altijd een uitdaging. Het is dan ook raadzaam om na een aantal weken een vervolgconsult te boeken. We bespreken dan hoe jouw lichaam op de veranderingen in je voeding en leefstijl reageert, tegen welke problemen je aanloopt en stel ik vast of en welke vervolgstappen nodig zijn om jouw balans te optimaliseren.


Ayurvedisch Voedingsconsult

Omdat ieder individu uniek is, stel ik een persoonlijk voedingsplan op tijdens één of meerdere consulten. Met eventuele klachten houd ik rekening. Door een passende leefstijl, voedingspatroon en routine te ontwikkelen leert u uzelf in balans te brengen. Ik adviseer u daarbij.

Het voedingsconsult wordt samen met de intake, een pols- en een tongdiagnose afgenomen, duur 1.5 uur.

Ayurvedisch voedingsconsult
Ayurvedisch voedingsconsult

Ayurvedische coaching
Ayurvedische coaching

Ayurvedische lifestylecoaching

Het individuele begeleidingsprogramma is er op gericht om u meer inzicht te geven op uw zelf genezend vermogen. Door coaching wordt bijgebracht hoe u door het aanbrengen van wijzigingen in de denk-, handelswijze en eetgewoonten het evenwicht te herstellen en te bewaren bij veranderende levensomstandigheden. De cliënt krijgt o.a. technieken voor ontspanning, beweging, ademhaling en aanpassing van het dieet. Hierdoor leert u meester te worden over uw eigen leven en aldus gestelde levensdoelen te realiseren.