Over Tantra

Het heilige spirituele pad van Tantra en Ayurvedic Massage

Tantra is van oorsprong een Ayurvedische techniek die al meer dan 5000 jaar oud is en uit Tibet komt.
Tijdens de massages die ik aanbied ga ik het lichaam activeren op diverse manieren om blokkades die in ons lichaam zijn opgesloten los te maken. In onze westerse wereld staan we vaak, veel en langdurig bloot aan stress- één van de grootste gifstof creators in ons lichaam. We zijn steeds gevoeliger/bewuster geworden waardoor we ook de energie en karma van andere mensen voelen en in ons lichaam opslaan.
Tantra heeft als doel je mentale concentratie te verbeteren door afstemmen op ons hoger bewustzijn, het loslaten van emotionele- seksuele en fysieke blokkades. Ik activeer de chakra's die in en om ons lichaam functioneren door onze energie uit de lagere chakra's naar boven te brengen. Het lichaam heeft alles al meegemaakt en er is geen reden om opnieuw trauma's naar boven te halen.
Alle informatie is al in het lichaam aanwezig en die energie gaan we bevrijden en verwijderen met de massage.

Tantra helpt pijn en trauma oplossen door een sensuele behandeling en deep tissue releases die gepaard kunnen gaan met groot genot. Wat als het loslaten van blokkades hand in hand mag gaa met pleasure voor je lichaam?

Er is veel verwarring over het woord en de techniek Tantra. Er word meteen gedacht aan seks hebben en seksuele relaties. Tantra is helend voor allerlei verschillende trauma gebieden.
Emotioneel trauma- Seksueel trauma- lichamelijk trauma- psychisch trauma en meer.
In mijn behandelingen ga ik zeer deskundig en professioneel te werk.

Het kan zijn dat ik ook in mijn massage toestemming vraag om je genitaliën te masseren. (Rituals of Extase)
De Yoni en de Lingam. Dit gebeurt op een zachte maar niet seksuele manier en heeft enkel als doel, heling te brengen in jouw energiecentrum.
De Yoni (vagina en interne vagina) en de lingam (penis en balzak) zijn gekoppeld aan je eerste en tweede chakra's
(Muladhara en Svadhisthana) zijn de bodem van onze opslagtank van energieën. Helaas verliest een man tijdens een zaadlozing kostbare levensenergie (Ojas). Na de zaadlozing is de man in de meeste gevallen moe en voldaan en wenst te gaan slapen. Tantra zorgt ervoor dat de energie niet verloren gaat maar naar boven in het het lichaam reist om een veel groter orgasme te bereiken zonder energieverlies.

Doel:
Tijdens de tantra massage ga ik je energie kanalen bevrijden om meer plezier, vreugde en creativiteit te activeren. Vrijgekomen seksuele energie, die opgesloten zat in energetische blokkades, wordt in het lichaam naar boven geleid en het lichaam wordt gezuiverd. Dit alles mag op een sensuele- en sensitieve manier, waar genieten voorop staat en trauma verslaat.

Reserveer een sessie bij interesse